Over ons

Bitcoin Prime Team

Het team van Bitcoin Prime bestaat uit Bitcoin-experts die allemaal een verschillende achtergrond hebben. We wilden een team dat niet alleen op de programmeerkant van het project gefocust was, we hebben er dus voor een uitgebreid netwerk gezorgd om er zeker van te zijn dat ons systeem het best mogelijke was.

Vroege Rekrutering

We wilden een Btradingsysteem voor Bitcoin dat gericht was op beginnende traders. We wilden iedereen een kans geven om op de Bitcoin-markt actief te zijn en we hadden mensen nodig met dezelfde idealen om dat mogelijk te maken.

We moesten tijdens het selectieproces zeer selectief tewerkgaan. We hadden mensen nodig die niet alleen over de nodige technische kennis beschikten, maar die ook onze overtuiging deelden dat iedereen toegang tot Bitcoin moet hebben.

We begonnen met de programmeerkant. Indien ons systeem niet over een goede technische basis beschikte, zou het vanaf het begin gedoemd zijn om te mislukken. Gelukkig konden we een aantal programmeurs en blockchain-experts aantrekken die niet alleen ongelooflijk getalenteerd waren, maar ook onze hoop voor de toekomst van Bitcoin deelden.

Wanner ze eenmaal met de ontwikkeling van de software waren begonnen, was het het moment om het team verder uit te bouwen. We contacteerden verschillende marktanalisten en Bitcoin-traders, zowel old-school als new-school, en brachten een beetje meer diversiteit in het team.

Hoop en idealen

We zijn zo dankbaar dat alle experts met wie we hebben samengewerkt ons idealistische kijk op Bitcoin deelden. We waren verrast door het feit hoeveel mensen het eens waren met onze filosofie, maar het was ook dit die de lancering van ons platform een groter succes maakte dan we ooit hadden durven hopen.

Met het technische talent om het programma te laten werken en de visie van experts uit verschillende bedrijfstakken en sociaal-economische omstandigheden, zijn wij erin geslaagd iets te creëren dat volgens ons echt bijzonder is.

Lancering

We hadden niet verwacht dt ons platform zich zo vlot zou ontwikkelen en aanslaan bij het publiek. Zonder ons fantastisch team was dit absoluut niet mogelijk geweest. We zijn zover gekomen dat we nu elke dag beginnen de traders mogen helpen en dit stemt ons hoopvol voor de toekomst.

Na het succes van Bitcoin Prime blijven we niet op onze lauweren rusten. We willen een wereld war Bitcoin zijn plaats heeft in alle gezinnen over de hele wereld, we gaan dus door met de ontwikkeling van ons platform tot we deze doelstelling bereikt hebben.

Het wordt een lange, zware taak, maar we hopen dat het de moeite waard zal zijn als we ons doel eindelijk bereiken.

WE hebben ons toegelegd om de mensen bij het begin van hun Bitcoin-avontuur te helpen. Als u het zelf wilt uitproberen, willen we graag het platform van uw keuze zijn.

Bitcoin Prime wil een einde maken aan het elitarisme en de classisme waarmee Bitcoin al veel te lang geassocieerd wordt. Wat men ook beweert, u hoeft niet alle details van de werking van een blockchain kennen of alle marktsignalen van Bitcoin kunnen interpreteren om er winstgevende transacties in te doen. Alles wat u nodig heeft is een beetje motivatie en de juiste instelling.

PROBEER BITCOIN PRIME VANDAAG